Een eenvoudige sleutel voor GROEPSACCOMMODATIE NEDERLAND onthuld

Ons vakantiehuizen wegens 10 personen wordt doorgaans geboekt voor een vriendenuitje, een familieweekend of een actief verblijf van een sportclub. U kunt hiervoor uitstekend terecht in het pittoreske Friese gehucht Rijs. Verder indien uw gezelschap uit minder dan 10 mensen bestaat. In de comfortrijke vakantievilla gevonden u dan ook tezamen hetgeen puur relaxed en plezier hebben kan zijn. Daarenboven zijn daar qua buitenactiviteiten gering verschillende plekken in Nederland daar waar zo ontzettend heel wat te beleven valt. Door de combinatie betreffende een mooie verblijfs-accommodatie met een apart veelzijdige omgeving ervaart u een geweldige tijd tezamen. U dan ook leest op deze plaats allemaal aan deze luxueus groepsaccommodatie voor 10 mensen.

Wegens iedere groepssamenstelling - Groepsaccommodatie

Bestaat de band uit ons divers gezelschap? Bestaan daar bijvoorbeeld veel kinderen bij of ligt een doorsnee ouderdom boven een 50 jaar? Wat uw groepssamenstelling tevens kan zijn, in onze luxueus groepsaccommodatie vanwege 10 personen beleeft een ieder een speciaal mooie tijd. Verder vanwege sportieve gezelschappen is de vakantievilla eersteklas geschikt. Een specifieke voorkeuren van de gezelschap vindt u dan ook zowel in de accommodatie ingeval in de nabije omgeving. Vermijd het een deel betreffende de groep zichzelf verveelt of ergert en maak ons weloverwogen keuze een verblijf in Rijs. Online kan zijn er veel info te vinden aan de verscheidene activiteiten maar natuurlijk kunnen wij u dan ook tevens ons adviespakket op maat verstrekken.

Boek een hoger vakantiehuis

Stel uw gezelschap bestaan uit 8 personen. Vermoedelijk verwacht u vervolgens ons vakantiehuis voor 8 mensen te behoren te reserveren. Begrijpelijk allicht, doch een 10 persoons vakantiehuizen is dan precies even leuker en comfortabeler.

Allereerst bezit u zo iets verdere vrijheid voor het indelen over een kamers. Onder andere indien een 8 mensen uit ook heren zodra dames bestaan of ingeval er iemand voor kan zijn die heel wat snurkt.

Daarenboven bezit de voorzieningsrijke groepsaccommodatie maar liefst 5 slaapkamers met elk een persoonlijk douchecabine en wastafel. Het kan zijn wel zo aangenaam indien meerdere mensen tegelijk met sanitaire voorzieningen behandeling wensen maken. Het bevordert verder de snelheid waarmee de dagactiviteit begonnen mag worden ofwel teneinde ’s avonds te gaan stappen. Verder geldt dit vanzelfsprekend vanwege elke groep, ofwel de gezelschap meteen uit 8, 9 of 10 mensen bestaan.

Beleef maximaal comfort

Onze groepsaccommodatie voldoet aan ieder denkbaar gemak. Trek daar overdag hemels op uit en kom terug in ons oase aangaande rust. Kiest u dan ook vanwege de vakantievilla, dan kiest u dan ook wegens maximaal comfort. We verlenen u dan ook een loungehoek betreffende meerdere relaxfauteuils, een keuken daar waar niets met ontbreekt en pure kwaliteitsbedden vanwege de nodige nachtrust. Indien u betreffende 8 personen onze luxueus vakantievilla boekt bent u zeker over apart heel wat comfort voorzien.

Originele buitenbeleving

U vindt deze overweldigende luxueus ook niet enkel in de vakantievilla doch tevens erbuiten. Op het terras zijn alang talloze gezellige uren doorgebracht, tot diep in een avond. Dit komt ook niet in een laatste plaats via een comfortrijke tuinmeubel-set en het grote veld van 500 m2 dat bij een villa hoort. Tevens een natuuromgeving draagt bij aan het ultieme vakantiegevoel. Onze vakantiehuizen kan zijn aan de bosrand gelegen. U dan ook hoort vogeltjes tsjilpen hier en snuift tegelijk ons heerlijke bosgeur op.


Ons lekkere locatie om betreffende een klein gezelschap te plezier hebben. Helemaal afgescheiden van een andere accommodaties. Een hemels dakterras betreffende een fenomenaal uitzicht over een Friese meren.

, Hemelum, Friesland De Morra is ons superleuke groepsaccommodatie, gevestigd in ons antieke zuivelfabriek. Je vindt die groepsaccommodatie in dit Friese Hemelum, in ons fraai gebied betreffende mineraalwater tot met een voordeur. Uniek bestaan een opties op die locatie. Van ons weekendje weg betreffende dit gezin, uitwaaien betreffende een vrienden- ofwel familiegroep ofwel een vakantieweek met een hele school, club ofwel vereniging; vanwege iedere band is er een passende accommodatie beschikbaar. Watersporters en natuurliefhebbers kunnen op deze plaats hun hart afhalen. Vanwege de deur liggen zeilboten wegens je klaar voor een mooie tocht over de Friese meren. Of maak je liever deze een mooie wandel- of fietstocht via dit glooiende landschap aangaande Gaasterland? Op slechts 90 minuten over een Randstad waan jouw je in een wonderlijke wereld daar waar drinkwater en weidse natuur een hoofdrol spelen.           Goed en betaalbaar Beschikbaarheid / offerte E-mail die locatie Bel deze locatie   0-150 personen   25 kamers   150 bedden   Hemelum, Friesland   Geschikt voor korte en grote groepen   Overnachten betreffende uitzicht op dit drinkwater   Zeilen op een Friese meren ofwel lopen in het Rijsterbos   Perfect vanwege watersporters en natuurliefhebbers   Weekend van €600,00 Descriptie Reviews Groepsaccommodatie tussen water en weidse natuur In dit Friese Hemelum vind je ons superleuke groepsaccommodatie juiste water, gevestigd in een oude zuivelfabriek.

Wij vertrouwen het samen zijn, aanraking met elkander maken en vooral mooie herinneringen creëren zeker belangrijk kan zijn in dit leven. We beschikken over vier jaar geleden een ruim 100 jaar oude stelpboerderij gerestaureerd en omgebouwd tot een geweldig luxe groepsaccommodatie in Gorredijk, Friesland.

Zeer geschikt voor een bedrijfsuitje ofwel familieweekend. Een accommodaties verlenen regio aan groepen tot maar liefst 130 personen. Bekijk direct dit assortiment!

Perfect ingerichte woonboerderij, met heel wat ruimte wegens verschillende groepsactiviteiten. Een uit 1912 daterende Saksische hoeve is omgebouwd tot een ruime en luxe 'familie' accommodatie en is te huren voor maxi...

U dan ook is geacht de Rietzanger veegvrij en opgeruimd voor te laten. Ook fungeert u dit afval in een voor bestemde containers voor de jachthaven voor te laten. Vooraf vragen wij ons borg, die wordt (na controle) teruggestort op de rekening.

Jouw kunt er fietsen, lopen, bootje varen op de rimpelloze meren ofwel geriefelijk winkelen in een elf steden. Het Friese landschap kan zijn zeer gevarieerd. Aangaande bossen, heide, meren en riviertjes tot mooie Waddeneilanden en pittoreske stadjes en plaatsjes.

Activiteiten Recreatiepark een heidebloem organiseert verschillende activiteiten vanwege groepen. Zo geraken daar verscheidene arrangementen aangeboden welke ons opwindende invulling aan de dag geven.

Niets leukers dan ons weekend uitwaaien betreffende z’n allen op een Waddeneiland. Ga dan meteen doch tot het grootste: Texel. Texel heeft doch liefst 30 kilometer met stranden, ontelbaar veel leuke activiteiten teneinde te verrichten en kan zijn ons heerlijke fiets- en wandelbestemming. Op eigen houtje stappen via de duinen, struinen over een stranden ofwel banjeren via ons bos wanneer De Dennen of bosgebied Een Mient en op pad betreffende een boswachter door de Slufter.

Accommodatie familieweekend De Grenswachter kan zijn dé groepsaccommodatie een familieweekend. Een zo opgezette accommodaties, bestaande uit 3 woongelegenheden, verlenen reuze veel mogelijkheden.

Wij beschikken over een weekendje gebruikt gemaakt van een groepsaccomodatie. Een heel mooie accomodatie en voortreffelijk om ons weekendje te verblijven met ons groep over 60.

Tweepersoons Comfortkamer, ieder kamer, ieder duisternis, inclusief een zalig Liemers ontbijtbuffet voor twee personen en erfgoed beleving

Die voormalige gereformeerde kerk kan zijn omgetoverd tot ons accommodatie, omringd via mineraalwater en weiland en kan zijn gelegen in dit hart aangaande dit Friese Merengebied. Op deze plaats kan u met max. 68 personen genieten aangaande de rust en ...

Een accommodatie kan zijn gelegen juiste meer een Fluessen, dit grootste, zeer recreatieve verdere aangaande Friesland. Die locatie leent zich voor uitstek vanwege familiereünies, schoolweken en jubileumfeestjes.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een eenvoudige sleutel voor GROEPSACCOMMODATIE NEDERLAND onthuld”

Leave a Reply

Gravatar